UŞI PENTRU O CASĂ DE VIS.

Departamentul nostru de vânzări va stă la dispoziţie pentru a gasi împreună cele mai bune soluţii tehnice şi financiare.

Despre noi

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 2007 şi comercializează în Iaşi şi toată zona Moldovei: uşi de interior şi exterior, uşi metalice, tâmplărie PVC şi Aluminiu, rulouri, obloane, plase insecte, parchet şi gresie.

Nucleul activităţii îl reprezintă Showroomul de desfacere purtând marca INTERLUX, situat pe Bd. Poitiers.

În momentul de faţă, compania noastră este unul dintre cei mai mari distribuitori de uşi de pe toată raza judeţulului Iaşi şi a judeţelor limitrofe.

S.C. INTERLUX S.R.L. comercializează o gama largă de uşi de interior (MDF, HDF, lemn, striclă, vitralii, vopsite şi furniruite) şi uşi de exterior (metalice, blindate, placate cu MDF, din PVC sau Aluminiu) cu una sau două yale.

Uşile de interior sunt disponibile în mai multe nuanţe de culori şi finisaje. Pot fi uşi simple, sau cu folie cu furnir PVC, din lemn masiv sau cu furnir natural, vopsite sau din sticlă.

Varietatea culorilor şi designul uşilor reflectă grija producătorului de a se menţine în elita avangardiştilor şi de a respecta tradiţia şi gustul unei pieţe cu care se află în permanentă legatură şi pentru care manifestă un interes deosebit.