Sistemul de distribuţie al firmei

Într-un domeniu în care piaţa este deosebit de diversificată şi cu un volum mare de ofertanţi, firma doreşte penetrarea pieţei naţionale, prin semnarea contractelor de distribuţie zonală cu clauze exclusive. Prin aceste contracte clientul este susţinut şi stimulat prin politici de preţuri avantajoase dar şi prin bonusurile la prognoze de vânzare îndeplinite.

Pe o piaţă în continuă mişcare, rezistă şi îşi consolidează poziţia firmele care îşi îndeplinesc cu seriozitate îndatoririle faţă de parteneri. Pentru a răspunde prompt tuturor clienţilor, este necesar să se facă la începutul anului achiziţii importante şi diversificate de stocuri şi pe grupe de produse şi modele, ceea ce impune o investiţie financiară de remarcat.

Clienţii companiei

Principalii noştri clienţi sunt persoane fizice dar şi persoane juridice sau firme de construcţii interesate să achiziţioneze materiale de contrucţii la preţuri mici şi care îndeplinesc parametrii de calitate specificaţi în STAS-ul românesc, beneficiind de condiţii şi termene de plată avantajoase.

Pe lânga piaţa locală ne-am adresat şi pieţei zonale pentru promovarea produselor noastre la un raport de calitate/preţ avantajos pentru întreaga Moldovă.

Vânzarea produselor

Activitatea de vânzare se desfăşoară pe două planuri: în magazinele de desfacere şi printr-o reţea de distribuţie zonală. Clienţii asigură permanent stocuri şi caută în mod susţinut produse de calitate la preţuri competitive pe care le promovează printr-o reclamă agresivă în toate ziarele locale şi la radio.

Echipa de vânzari depune eforturi susţinute pentru a face cunoscută oferta firmei către marile magazine specializate şi este de competenţa agenţilor să asigure stocuri permanente. Departamentul de vânzări va stă la dispoziţie pentru a gasi împreună cele mai bune soluţii tehnice şi financiare.