Livrarea produselor

Produsele comercializate de catre INTERLUX SRL sunt livrate în ţară folosind serviciile de curierat rapid FanCourier. Valoarea taxei de transport este calculată independent de către curier şi adaugată comenzii la plasarea ei pe site.

Pe plan local asigurăm transportul gratuit.

Toate produsele sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului.

Returnarea produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă transmisă prin e-mail.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepţia costurilor livrării, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Bd. Poitiers, nr. 4, Iaşi, România, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC INTERLUX SRL ne puteţi contacta telefonic la numerele 0232.220.640, 0751.168.413.

Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Condiţii generale care se aplică tuturor produselor:

Poţi returna produsele în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ţi-au fost livrate de curier, fie că eşti persoană fizică sau juridică. Aşadar, pentru a fi luat în considerare, cererea de retur poate fi trimisă cel tarziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeaşi stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenţii neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoţite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoţite de etichetele iniţiale, intacte şi toate documentele cu care ţi-au fost livrate.

Verifică mai jos care sunt condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească produsul tău.

Uşi pentru exterior şi interior:

  • Aceste produse nu pot fi returnate decât prin completarea în termen maxim de 14 zile calendaristice a cererii de retur.
  • Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate şi montate.

Dacă ai deschis coletul şi constaţi că produsul nu este ceea ce ai dorit, poţi cere returul numai în condiţia în care produsul este ambalat în aceeaşi forma în care l-ai primit, în acelaşi ambalaj, foarte bine închis şi sigilat, pentru a nu suferi daune pe timpul transportului sau al manipulării de către curieri.

Ai foarte mare atenţie la modul de ambalare, deoarece la predarea acestuia de către curier, INTERLUX SRL are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse uşilor.

Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări şi trasport.

Formular returnare produs

  • MM slash DD slash YYYY
  • MM slash DD slash YYYY