Datele de identificare ale operatorului:

 • SC INTERLUX SRL Iaşi
 • CUI: RO22778659
 • Reg. Comerţului: J22/3272/2007
 • Adresa: Sos. BUCIUM, nr. 8A
 • Tel: 0232.220.640

 

NOTIFICARE SI NOTA DE INFORMARE

Intrebari si raspunsuri esentiale

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre Interlux si despre produsele noastre.

INTERLUX respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam ( de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.

Pentru o descriere detaliata a practicilor noastre de confidentialitate on-line, va rugam sa parcurgeti textul de mai jos:

 

 1. Scopul politicii de confidentialitate INTERLUX

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care INTERLUX colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe acest website.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@ interlux.ro sau prin telefon la 0232.220.640.

 1. Date cu caracter personal colectate de catre INTERLUX

INTERLUX poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:

 • interactiuni online sau electronice cu INTERLUX, aplicatii de pe telefonul mobil, SMS-uri, site-uri de socializare, precum Facebook
 • interactiuni offline cu INTERLUX, inclusiv prin campaniile promotionale, concursuri etc.
 • interactiuni cu continutul online, precum publicitatea, pe care INTERLUX sau furnizorii sai, il furnizeaza prin intermediul website-urilor sau aplicatiilor unor terte parti.

2.1 Date furnizate in mod direct catre INTERLUX

Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

 • date de contact, respectiv orice informatii care permit INTERLUX sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.)
 • informatii demografice, inclusiv data nasterii, varsta, sex, locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.), produse favorite, hobby-uri, interese, informatii legate de stilul de viata
 • informatii legate de plati (ex. numar carte de credit, data expirarii, adresa de facturare)
 • informatii de inregistrare sau conectare solicitate de site-ul INTERLUX (ex. ID logare/ e-mail, nume de utilizator, parola, intrebari de securitate/raspunsuri
 • feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe site-ul INTERLUX despre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor (ex. comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produsele INTERLUX)
 • continut generat de consumator, respectiv orice continut (de ex. fotografii, imagini video sau povesti personale) pe care il creati si il distribuiti pe site-ul INTERLUX

2.2 Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-urile INTERLUX

Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu site-urile INTERLUX. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri.

2.3 Date pe care le colectam din alte surse

Uneori exista posibilitatea ca noi sa colectam informatii despre dumneavoastra din alte surse legitime in scopul furnizarii produselor si serviciilor noastre. Aceste surse includ parteneri INTERLUX, surse publice si site-uri de socializare.

 1. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza INTERLUX datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. INTERLUX poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

Achizitia unor produse INTERLUX online
Unele dintre site-urile noastre pot permite cumpararea unor produse INTERLUX prin intermediul unui magazin online operat de catre noi sau de catre un vanzator in numele nostru („INTERLUX Magazin online”), in timp ce unele dintre site-urile noastre pot oferi link-uri catre companii neafiliate, care nu sunt sub control INTERLUX prin proprietate directa sau indirecta (prin „tert”, sau colectiv, „parti terte”), site-uri care vand produse INTERLUX. Daca cumparati un produs prin intermediul unui magazin online INTERLUX, vi se va cere sa furnizati informatiile dumneavoastra de carte de credit, inclusiv numarul cartii de credit si adresele de facturare si de expediere, precum si alte informatii de contact de baza (de exemplu, telefon, adresa de e-mail). Aceste informatii sunt utilizate pentru a incheia achizitia dumneavoastra si pentru a confirma comanda.

Intretinerea contului – pentru crearea si intretinerea conturilor dumneavoastra pe site-ul INTERLUX, inclusiv prin intermediul programelor de loialitate si recompensare asociate cu contul dumneavoastra.

Serviciul consumatorului – pentru furnizarea serviciului consumatorului, inclusiv raspunsuri la solicitarile, plangerile sau feedback-ul general despre produsele noastre. Serviciul consumatorului poate fi furnizat prin intermediul unor forme de comunicare variate, precum email, scrisori, telefon sau chat online.

Implicarea consumatorului – pentru o implicare activa a consumatorului in cunoasterea produselor si serviciilor INTERLUX. Aceasta poate insemna utilizarea publicarii continutului generat de utilizator.

Personalizarea – In unele situatii, INTERLUX poate sa contopeasca date personale ale dumneavoastra colectate dintr-o anumita sursa (de ex. un site web) cu datele colectate dintr-o alta sursa. Aceasta furnizeaza INTERLUX o viziune completa asupra consumatorului.

Comunicari de marketing
INTERLUX Romania colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale precum email, sau comunicari prin posta doar cu acordul dumneavoastra explicit. In cazul in care permiteti accesul la aceste informatii, INTERLUX Romania poate folosi datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale pe alte website-uri, inclusiv retele sociale unde sunteti membru, prin corespondenta dintre activitatile si informatiile colectate pe website-urile noastre cu cele colectate pe website-uri terte (“Targeted Advertising”). Aceste comunicari comerciale va vor tine la curent cu cele mai noi stiri, evenimente, oferte speciale si promotii pentru marcile INTERLUX care va intereseaza. Ocazional, in aceste comunicari comerciale pot fi prezentate si alte marci INTERLUX sau oferte si promotii din partea altor companii terte. Trimiterea acestor comunicari comerciale presupune colectarea si folosirea unor informatii demografice si date personale de contact. In unele cazuri (precum aplicatii pe mobil sau programe de trimitere SMS), acestea pot include folosirea locatiei dumneavoastra exacte care ne permite sa va trimitem oferte si promotii specifice pentru locatia dumneavoastra. Va puteti dezabona oricand de la primirea unor astfel de comunicari comerciale prin e-mail sau SMS, prin urmarea instructiunilor de dezabonare oferite in fiecare astfel de comunicare. In cazul in care sunteti inscris in baza de date INTERLUX, aveti posibilitatea sa va modificati preferintele de comunicare editand profilul dumneavoastra pe website (acolo unde este disponibila aceasta optiune) sau contactand Serviciul Consumatorului. Schimbarea acestor preferinte va implica si excluderea dumneavoastra din listele noastre pentru campanii ulterioare de Targeted Advertising. Puteti de asemena accesa website-urile retelelor sociale unde sunteti membru pentru a verifica optiunile pe care le ofera pentru Targeted Advertising. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca puteti primi in continuare comunicari administrative din partea INTERLUX precum confirmarea comenzilor, notificari referitoare la activitatile dumneavoastra din cont (confirmarea contului, schimbare de parola etc) si anunturi importante, chiar daca va dezabonati de la comunicari comerciale.

Urmatoarele puncte ofera informatii suplimentare despre anumite caracteristici de pe website-ul INTERLUX:

Newslettere si e-mail-uri
Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail si/sau adresa postala (fie ca parte a inregistrarii pe site-ul nostru general sau pentru un buletin de stiri sau de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. In plus, este posibil sa primiti comunicari de prezentare a altor brand-uri INTERLUX sau site-uri web. Aceste materiale pot veni sub forma de e-mail sau posta, in functie de website-ul pe care va inregistrati si de informatiile pe care le furnizati in timpul inregistrarii.
Putem folosi, de asemenea, adresa dumneavoastra de email pentru a va trimite comunicari tranzactionale sau administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand achizitionati un produs on-line sau atunci cand va inscrieti pentru sau va dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica), precum si anumite servicii legate de anunturi (de exemplu, anunturi despre update-uri la notificarea noastra de confidentialitate, intreruperi sau schimbari la serviciile noastre online sau politicile de suport tehnic sau alte modificari conexe). Impreuna, aceste tipuri de comunicari sunt mentionate in aceasta politica de confidentialitate ca fiind „Comunicari administrative.”

Tombole, concursuri si promotii
Pentru a va inregistra la tombole on-line, concursuri sau alte promotii (in mod colectiv, „Promotii”), vi se poate cere sa va inregistrati in primul rand pe un site web INTERLUX. Informatiile colectate in cadrul unei promotii sunt folosite pentru a determina eligibilitatea dumneavoastra, a va notifica daca sunteti castigator si / sau pentru a va livra un premiu. Daca sunteti un castigator, anumite informatii despre dumneavoastra (cum ar fi numele si imaginea) pot fi postate la site-ul INTERLUX relevant. Daca minorilor li se permite sa participe la o promotie, vom obtine mai intai acordul parintilor, daca este necesar.
Pentru mai multe informatii despre promotii, va rugam sa consultati regulile oficiale sau detalii postate la promotia respectiva.

Anchete si Sondaje
Exista doua tipuri de anchete sau sondaje care pot fi efectuate pe site-urile INTERLUX. Unul este in cazul in care sunt solicitate informatii pur demografice pentru sondaj (de exemplu, varsta, genul, informatii despre membrii familiei si alte interese, etc) si informatiile nu sunt legate de nici o informatie personala despre dumneavoastra. In alte cazuri (cum ar fi in timpul crearii unui cont), putem colecta aceleasi informatii si combina cu informatiile personale.

Forumuri si alte caracteristici interactive
Putem oferi elemente interactive care va permit sa postati sau sa publicati mesaje, povesti, imagini sau opere de arta pe site-urile noastre. Desi noi ne straduim sa protejam pe cei care folosesc si participa la aceste activitati, va incurajam sa nu oferiti informatii cu caracter personal sau imagini despre dumneavoastra in zone publice, cum ar fi pe un forum message board sau alt tip de comunitate online. Astfel de informatii pot fi colectate si utilizate de persoane pe care nu le cunoasteti. Ca atare, nu putem garanta securitatea si confidentialitatea, si nu suntem responsabili pentru nicio informatie pe care o postati in aceste medii. Utilizarea de catre dumneavoastra a acestor caracteristici este pe propriul risc. Pentru a solicita indepartarea informatiilor dumneavoastra personale de pe blog-ul nostru, va rugam sa ne contactati. In unele cazuri, nu vom putea elimina informatiile dumneavoastra personale, caz in care va vom informa ca atare.
Va rugam sa retineti ca, daca alegem sa postam un mesaj sau o imagine pe care ni le-ati oferit prin intermediul uneia dintre aceste caracteristici, putem posta, impreuna cu imaginea sau mesajul, anumite informatii despre dumneavoastra, cum ar fi numele dumneavoastra de utilizator, prenumele, initiala prenumelui dumneavoastra numele de familie si / sau orasul si statul de resedinta.

 1. Cui dezvaluie Grupul INTERLUX datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

INTERLUX nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert (Grup non-INTERLUX) care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. De asemenea, INTERLUX poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara Grupului INTERLUX, dar strict limitat la urmatoarele situatii:

4.1 Companii afiliate

INTERLUX ar putea furniza datele dumneavoastra cu caracter personal companiilor afiliate in scopuri determinate si legitime.

4.2 Furnizorii de servicii, agenti si Contractori

Am putea folosi terte parti, cum ar fi furnizorii de servicii, agentii sau contractori pentru a oferi suport pentru operatiunile interne ale site-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea website-ului sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile. Unele dintre aceste parti terte pot fi localizate in afara tarii in care ati accesat acest site. Aceste parti terte si angajatii lor pot intra in contact cu informatiile dumneavoastra personale. Orice astfel de terta parte trebuie sa prevada, in orice moment aceleasi niveluri de securitate pentru informatiile dumneavoastra personale precum INTERLUX si, in cazul in care este necesar, este obligata printr-un acord legal de a pastra in siguranta informatiile dumneavoastra cu caracter personal si de a le procesa numai la instructiunile specifice ale INTERLUX.

4.3 Parteneri si promotii comune

Din cand in cand, putem derula un program comun sau co-sponsorizat sau de promovare pe site-ul nostru cu o alta companie, organizatie, sau o alta parte, si putem colecta si procesa informatii personale. Daca informatiile dumneavoastra personale sunt colectate de catre (sau se impart cu) o alta societate decat INTERLUX, ca parte din astfel de proiect de promovare, va vom anunta acest lucru la momentul colectarii informatiilor dumneavoastra personale. Periodic, putem derula o promotie pe site-ul nostru, care ofera produse sau servicii de la o alta companie si va va oferi posibilitatea de a opta pentru a primi informatii direct de la societatea terta respectiva.

Atunci cand desfasuram orice campanie de promovare care implica o alta societate, putem oferi un link separat la politica de confidentialitate a acestei societati si va incurajam sa-l cititi inainte de a oferi orice informatii personale, deoarece nu putem garanta ca adera la aceleasi practici de confidentialitate. Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate de catre sau in comun cu o alta societate decat a noastra, puteti alege intotdeauna sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste promotii, in momentul solicitarii informatiilor cu caracter personal.

4.4 Transferuri juridice si de afaceri

Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere sa acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile INTERLUX, ale clientilor sai, sau a publicului.

In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a INTERLUX de catre o alta societate sau in cazul in care INTERLUX vinde sau instraineaza toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de INTERLUX, care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.

4.5. Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?

Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu va veti putea inregistra pe site-l nostru. Daca refuzati sa furnizati numarul dumneavoastra de carte de credit, nu veti putea cumpara produse din magazinul online INTERLUX. Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

 1. Drepturile utilizatorului

5.1 Drepturile referitoare la comunicarile de marketing

Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:

 1. a) Sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de optiune asupra comunicarilor de marketing
  b) In situatia in care detineti un cont pe site-ul INTERLUX, aveti posibilitatea sa editati optiunile dumneavoastra in sectiunea aferenta editarii contului;
  c) Prin intermediul sectiunii Contactat.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca exista posibilitatea ca in cazul in care ati optat sa nu mai primiti comunicari de marketing, sa primiti totusi comunicari administrative din partea INTERLUX, precum confirmari sau notificari legate de activitatile referitoare la contul dumneavoastra (de ex. schimbarea parolei).

5.2 Dreptul de acces si de rectificare a datelor cu caracter personal

Este bine sa stiti ca aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. In aceasta situatie, ne puteti trimite o solicitare de acces. In cazul in care INTERLUX nu va poate onora aceasta solicitare, va avea grija sa va furnizeze si explicatia necesara. Totodata, mai aveti dreptul sa solicitati rectificarea informatiilor eronate din cadrul datelor dumneavoastra cu caracter personal. In situatia in care detineti un cont INTERLUX, aceasta activitate poate fi realizata prin intermediul sectiunii « Contul meu » . In cazul in care nu detineti un cont INTERLUX, puteti sa ne trimiteti o solicitare prin care sa va rectificam datele eronate.

 1. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?

INTERLUX face uz de tehnologii de urmarire (Cookies, Adrese IP), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site-ul, domeniul de ISP, etc in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-urile la nevoile dumneavoastra personale.

Cookies

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul noastru, precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si de a face urmatoarea vizita mai placuta.

Adresa IP

Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.

 1. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

INTERLUX ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la: (i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati INTERLUX si agentiilor noastre si contractorilor; (ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale sensibile (cum ar fi informatiile cartii de credit) in timpul transmiterii catre site-urile noastre si, (iii) verificarea identitatii utilizatorilor site-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale.

INTERLUX poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre Grupul INTERLUX doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile INTERLUX sau acest website. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse.

Va reamintim ca aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra personale, dreptul de opozitie,  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii.

 1. Cum ne puteti contacta? 

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la office@interlux.ro sau puteti suna la 0232.220.640.