Tâmplărie PVC

Sistemele noastre termice de tâmplărie tip PVC sunt realizate special pentru confortul familiei tale. Specialiştii noştri vor stabili cerinţele sistemului PVC necesar construcţiei tale şi vor veni cu schiţa produsului finit. Vei avea de ales între diverse opţiuni de preţ şi diverse materiale de fabricaţie, toate de cea mai bună calitate. Fii sigur că după ce îţi vei dota locuinţa sau biroul cu sistemele noastre din tâmplărie PVC acest lucru va fi observat nu doar de către cunoscători.

Rulouri ferestre

Vremea locuinţelor tradiţionale în care ferestrele aveau un rol minimalist a trecut. Oamenii au fost dintotdeauna mai eficienţi datorită folosirii eficiente a luminii solare. Însă, o fereastră bine poziţionată, care oferă lumină toată ziua, poate fi obositoare şi necesită uneori acoperirea cu jaluzele sau perdele. Pentru clienţii pretenţioşi care doresc maxim de confort am adăugat în portofoliul companiei INTERLUX rulourile pentru geam, de mai multe tipuri. Detalii în showroom.

Uşi garaj

Un garaj nu mai este demult un moft, ci reprezintă o necesitate pe care fiecare casă trebuie să o îndeplinească. Însă acesta poate reprezenta un factor serios de consum al energiei, dacă nu este bine realizat şi nu are o uşă care să menţină confortul termic. Pentru tine am creat uşile speciale de garaj din panouri rulante, de dimensiuni customizabile. Aceste uşi au proprietăţi termice deosebite, reuşind să reducă toate costurile la energie, asigurând în acelaşi timp un confort sporit.

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată!

Specialiştii noştri vor lua legătura cu tine pentru a stabili toate detaliile unei viitoare comenzi.