Blog

Vrei mai mult spatiu in casa? Foloseste usile glisante

Sistemul clasic de deschidere ale usilor normale ocupa mult spatiu in camera, adica nu poti sa ai elemente de mobilier sau de decor in raza de deschidere a usii, astfel ca pentru a rezolva aceasta problema poti apela cu incredere la usile glisante.

Cum probabil stii deja, usile glisante nu sunt prinse in balamale, iar pentru a se deschide, ele culiseaza pe o sina, de-a lungul peretelui. Culisarea este eleganta si silentioasa, rezolvand o alta problema a usilor clasice – zgomotul pe care-l face usa atunci cand loveste tocul sau peretele.

Spre exemplu, intr-un dormitor foarte mic, abia incape un pat de o singura persoana, o masa de lucru pe care sunt asezate laptopul, cateva carti si un dulap. Daca dulapul ar avea usa glisanta, atunci ai putea aseza patul fata in fata cu dulapul, la doar 60 de centimetri intre ele, iar daca usa de la intrarea in camera ar fi glisanta, atunci capatul patului ar putea fi asezat chiar in dreptul usii.

In cazul in care doresti sa apelezi la astfel de usi trebuie sa stii ca exista trei tipuri de sisteme de glisare: glisare pe sina fixata in tavan, glisare pe sina plasata pe podea si glisare pe sina plasata in interiorul corpului de mobilier

Poti instala usi glisante in orice incapere si le poti decora astfel incat sa se integreze in orice spatiu. Poti sa separi incaperi sau poti sa renunti la un zid care nu-i de rezistenta si sa-l inlocuiesti cu o usa glisanta, cum este, de exemplu, zidul dintre bucatarie si camera de zi.

Cu ajutorul usilor glisante economisesti spatiu, obtii un design elegant si mai multa liniste.

Related Posts